Willvin skötväska

Willvin är ett svenskt företag som har specialiserat sig på skötväskor. Det är Petra Vargöga som har grundat företaget för några år sedan. Hon fick två söner med kort mellanrum och då saknade hon en praktisk skötväska som man kunde använda på en syskonvagn. Hon provade flera olika skötväskor men irriterade sig alltid på någon sak som inte var bra, även fast det alltid också fanns något som hon gillade med varje skötväska. Petra har alltid tyckt om att designa och snart tog hon saken i egna händer – hon började skissa på sin egen drömskötväska. Sedan testade hon idén på andra småbarnsföräldrar som också tyckte om väskorna. Snart var företaget Willvin grundat och succén är ett faktum. Namnet Willvin kommer förstås från sönernas namn – William och Vincent.

Praktiska och stilrena skötväskor
Willvin har fokuserat på att väskorna ska vara både praktiska och snygga. En annan sak som är ledstjärna i företaget är att väskorna ska vara designade för både mammor och pappor. De ska fungera lika bra för båda föräldrarna och de ska också fungera lika bra vid alla tillfällen. Därför finns det exempelvis plats för såväl mobiltelefon som dator. Man ska kunna använda skötväskan även vid andra tillfällen – på skolan, jobbet, resan eller på fikadejten med kompisen. Väskans enda användningsområde ska inte vara att förvara blöjor i. Willvin jobbar mycket med produktutveckling och jobbar både med olika material och olika design för att skapa de bästa väskorna. Skötväskorna från Willvin håller en mycket hög kvalitet och tillsammans med snygg design och de praktiska lösningarna blir skötväskorna väldigt attraktiva på marknaden.

Stort sortiment av skötväskor – klicka här för att se alla väskor >>

Willvin All-In-One
Willvin All-In-One är en stilren, slitstark och funktionell skötväska. Den kan både bäras i handen eller på axeln, men den kan också sättas fast på barnvagnen med hjälp av de inbyggda vagnsspännena. I väskan finns ett matchande skötunderlägg, en flaskhållare och en blöjpåse eller klädpåse. Väskan har många rymliga fack och smarta funktioner. Det går utmärkt att hänga väskan även på en tvilling- eller syskonvagn.

Willvin Magnipack
Willvin Magnipack är en annorlunda designad skötväska. Den ser nämligen ut som en ryggsäck. Det är alltså inte bara en genomtänkt skötväska utan också en bekväm ryggsäck. Väskan passar därför lika bra under en shoppingrunda på stan som under en skogspromenad. Den är perfekt ifall man har bebisen i en bärsele på magen! Skötväskan rymmer såväl blöjor och våtservetter som kläder, skor eller matsäck. Väskan är rymlig, praktisk och innehåller gott om smarta fack. I väskan finns matchande skötunderlägg, nylonpåse för kläder eller blöjor, flaskhållare samt en genomskinlig zipbag där man exempelvis kan förvara mediciner.