Skötväska för tvillingar

Handla Skötväska för tvillingar på nätet. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa Skötväska för tvillingar billigt online.

 

Skip Hop Duo Signature Skötväska, Grey Melange

Skip Hop Duo Signature Skötväska, Grey Melange
599 kr

Skip Hops Duo Signature är en trendig och praktisk skötväska med blixtlåsförsedd öppning för säker förvaring. Skötväskan har lättillgängliga handtag och kan bäras både i handen och över axeln. Det finns även sidofickor som passar de flesta flaskor. Med både inner- och ytterfickor finns det goda möjligheter till förvaring. Väskan kan enkelt göras om från barnvagnsväska till axelväska med hjälp av Skip Hops patenterade Shuttle Clips-spännen, vilket gör att användningsområdena blir många. Axelremmen är justerbar och skötmadrass ingår.- Säker förvaring med blixtlås.- Bärhandtag och justerbar axelrem- Patenterat spänne för att fästa de justerbara barnvagnsremmarna- Tillverkad i tålig, tvättbar polyestercanvas- Fri från BPA och ftalaterMått: B33 x D11 x H35 cm.Material: Polyester.Skip Hop Skötväska Duo Signature blev utsedd till testvinnare år 2021, enligt Bäst-i-test.Skip Hop Duo Signature Skötväska, Grey Melange

Skip Hop Duo Signature Skötväska, Black

Skip Hop Duo Signature Skötväska, Black
599 kr

Skip Hops Duo Signature är en trendig och praktisk skötväska med blixtlåsförsedd öppning för säker förvaring. Skötväskan har lättillgängliga handtag och kan bäras både i handen och över axeln. Det finns även sidofickor som passar de flesta flaskor. Med både inner- och ytterfickor finns det goda möjligheter till förvaring. Väskan kan enkelt göras om från barnvagnsväska till axelväska med hjälp av Skip Hops patenterade Shuttle Clips-spännen, vilket gör att användningsområdena blir många. Axelremmen är justerbar och skötmadrass ingår.- Säker förvaring med blixtlås.- Bärhandtag och justerbar axelrem- Patenterat spänne för att fästa de justerbara barnvagnsremmarna- Tillverkad i tålig, tvättbar polyestercanvas- Fri från BPA och ftalaterMått: B33 x D11 x H35 cm.Material: Polyester.Skip Hop Skötväska Duo Signature blev utsedd till testvinnare år 2021, enligt Bäst-i-test.Skip Hop Duo Signature Skötväska, Black

Sidor: 1
 

Skötväska för tvillingar / två barn

Att få barn och bli förälder är något av det största som händer i livet. Det är ett nästan ofattbart under som sker när en ny liten människa föds, och för den nyblivna mamman och pappan är det givetvis en lycklig tilldragelse. Men, det handlar också om en stor förändring i livet. Efter att man tidigare bara haft sig själv att ta hänsyn till kommer det nu in en ny liten familjemedlem som både kräver, och ska ha, allt fokus. Man får ändra på mycket, både i hemmet och i livet. Det är en stor känslomässig förändring, men också rent praktiskt är det mycket som kommer att bli annorlunda efter att man fått barn.

Skötväska när man har fått tvillingar.

Målet som alla strävar mot är förstås att ge den lilla en så bra start i livet som möjligt. Och man vill också ha det bästa när det gäller tillbehör. Redan innan man kommer hem med babyn har de flesta ordnat med de allra viktigaste sakerna som barnvagn, säng och skötbord. Kanske har man till och med inrett en egen liten hörna i sovrummet för den nya familjemedlemmen. Om den väntade lilla babyn visar sig vara två, och man har tvillingar att välkomna i familjen får man planera för två istället för en. Det finns en hel del myter om det här med tvillingar, trots att det inte är speciellt ovanligt med tvillingfödsel. Många säger att få tvillingar innebär dubbel lycka och dubbelt så mycket jobb, men såna saker går knappats att mäta, så det är naturligtvis inte en generell sanning.

Dubbel glädje

Lycka över två barn kan kanske definieras som dubbel lycka. Men, det måste inte nödvändigtvis bli dubbelt så mycket jobb för att man får två barn. Hur mycket jobb ett föräldraskap innebär påverkas av så många olika faktorer, och inte minst av att varje barn är en individ där en del kräver mer uppmärksamhet än andra. Men, att man måste skaffa dubbelt upp av en del saker när man får tvillingar är helt klart. Den vanliga barnvagnen måste ersättas av en tvillingvagn, och man behöver skaffa två sängar, och dubbelt upp av kläder och andra tillbehör. Men, allt behöver inte finnas i två upplagor, som skötbord, till exempel. Man klarar sig bra med ett skötbord även om man får tvillingar, men man behöver förstås ha dubbelt upp av en hel del av det som ska finans till hands för blöjbyte och skötsel av barnet / barnen.

På samma sätt är det med skötväskan, som ju är ett måste när man vill ta med sina barn ut. Vare sig man ska till BVC, ut och shoppa eller besöka en vän, behöver man ha en skötväska med det nödvändigaste för barnet. Har man då tvillingar måste man ju ha plats för lite mer. Ska man då köpa en speciell skötväska för tvillingar, eller kan man nöja sig med att skaffa en tillräckligt rymlig modell av skötväska?

Alla skötväskor fungerar inte till tvillingar

Har du tvillingar får du försöka hitta en bra och rymlig skötväska så att du får plats med allt du behöver ha med dig. Det finns några olika varianter av skötväskor som är avsedda för tvillingar, men det fungerar ofta också med en rymlig modell även om den inte är gjord för tvillingar. Men, titta noga på väskan innan du köper den om du köper en väska som inte är speciellt avsedd för tvillingar. Visserligen kan du säkert få med allt du behöver om väskan ä tillräckligt stor, men många av de vanliga skötväskorna kan inte hängas på en tvillingvagn. Skötväskor har ju nästan alltid en anordning så att de kan hängas på barnvagnens handtag för att man lätt ska få dem med sig utan att behöva bära väskan. Men, eftersom tvillingvagnens handtag är mycket bredare än handtaget på en vanlig barnvagn, är det alltså inte säkert att du kan använda vilken väska som helst på tvillingvagnen. De skötväskor som är gjorda för tvillingar, ofta med duo i modellnamnet, har också ett handtag som är tillräckligt långt för att fungera på de bredare vagnarna. Detta är kanske inte det första man tänker på när man väljer väska. Man ser förstås i första hand till om det finns tillräckligt med plats för det man vill ha med, och på eventuella tillbehör. Designen spelar ofta också stor roll, men att det ska gå att hänga väskan på vagnen tar man nog, mer eller mindre, för givet. Men, har du en tvillingvagn är det alltså inte alls självklart att väskan du tänkt köpa passar till vagnen. Kolla därför handtagets längd innan du bestämmer dig. Framgår det inte av beskrivningen hur långt bandet är kan du fråga personalen som ska kunna ge dig ett svar.

Att packa i väskan om du har tvillingar

Har du tvillingar bör du alltså se efter en rymlig skötväska med långa handtag. Du ska kunna ha med dig allt som behövs, och gör barnens skötsel smidig och praktisk, och du ska ha det gånger två. Vad man packar ner i sin skötväska varierar naturligtvis från förälder till förälder. Ofta fylls väskan på efter hand, allt eftersom man upptäcker vilka saker man behöver ha med sig, och vilka som kan lämnas hemma. Det finns några saker som bör finnas i skötväskan som:
  • Blöjor
  • Våtservetter
  • Kräm eller liknande till babyns rumpa
  • Påsar att lägga bajsblöjor i
  • En tunn filt, som kan användas i många olika situationer, som skydd mot kräkning, solskydd och mycket annat
  • Skötmadrass eller engångsunderlag
  • Ett komplett ombyte, och i det här fallet alltså två
En hel del av detta måste finnas i dubbel upplaga när barnen är två. När barnen blir lite större behöver du kanske också ha plats för barnmat, grötpulver, nappflaskor, skedar och annat som kan behövas under dagen. Det ställs med andra ord ganska stora krav på den skötväska som en tvillingförälder ska ha.

Det största utbudet av skötväskor, både för ett barn och tvillingar, finner du här på nätet. Här kan du välja bland en mängd modeller, storlekar och designer. Välj den skötväska som motsvarar dina behov och önskemål, men glöm inte att kolla att den faktiskt går att hänga på tvillingvagnen.