Skip Hop skötväska

Skip Hop är ett av de trendigaste märkena på marknaden nu när det gäller skötväskor. Företaget är baserat i New York, men de säljer produkter över hela världen. Skip Hop´s första produkt designades av Ellen Diamant. Hon var nybliven förälder och ville ha en skötväska som motsvarade hennes behov. Hon designade en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan kunde hängas på en barnvagn. I samband med detta startades företaget Skip Hop av Ellen och hennes man Michael Diamant.

Förutom skötväskor tillverkar Skip Hop numera också andra barnprodukter. De är exempelvis välkända för sina blöjväskor, diaper bags, liksom det specialutformade torkstället för nappflaskor, Splash. Hela tiden lanseras nya spännande produkter under varumärket Skip Hop. Men ständigt finns företagets ledord med i bakgrunden: snygg design, innovativitet och kvalitet.

Skip Hops skötväskor är populära för att de är snygga och trendiga, men också för att de är väl genomtänkta utifrån vilka behov man har som småbarnsförälder. Dessutom håller väskorna en mycket hög kvalitet.

Stort sortiment av skötväskor – klicka här för att se alla väskor >>

Dash Deluxe
En av Skip Hops mest välkända skötväska är Dash Deluxe, som finns i massor av olika färger och mönster. Det är en cool och innovativ väska i messengermodell som kombinerar färg och funktion i en härlig mix. Väskan är inte bara användbar som skötväska utan fungerar också till andra användningsområden efter att barnet har blivit större. Det är många pappor som tilltalas av denna väska, kanske för att den inte ser ut som någon typisk skötväska. Väskan har många rymliga fack och fickor, vilket gör att det går snabbt och enkelt att organisera innehållet i väskan. Den kan både hängas på vagnen och bäras på axeln. Självklart finns en mjuk skötmadrass inkluderad i väskan. En smart sak är också att det finns magnetlås på väskans lock och dessa kan stängas i två olika lägen, beroende på hur mycket som finns i väskan.

Pronto
Pronto är en av de nyare skötväskorna från Skip Hop. Den är designad för att endast rymma det allra nödvändigaste man behöver ha med sig. Att alltid ha en Pronto färdigpackad i bilen eller i barnvagnen gör att man inte behöver fundera på vad man ska ha med sig varje gång man ska ut. Väskan innehåller en extrabred skötmadrass och det finns också en läcker plastask för tvättservetter. Väskan har förstås också fack för blöjor och annat samt en ficka på utsidan med dragkedja, för förvaring av personliga saker.