OiOi Skötväska

OiOi är ett företag som har tillverkat skötväskor för trendiga och modemedvetna mammor i över tio år nu. Lisa Bennetts är den som skapat företag och som också designat skötväskorna. För mer än tio år sedan födde hon en vacker flicka som fick namnet Isabella. I samband med detta fick hon inspiration till att skapa skötväskor som kombinerar mode och funktion. Lisa Bennetts har satsat på världsledande design och de hetaste trenderna, men också tidlösa klassiker. Ett smart drag, för OiOi skötväskorna är mycket populära världen över. De första väskorna skapades i Australien. Snart följde USA och Storbritannien efter och nu säljs skötväskorna över hela världen. Man kan se OiOi skötväskor på kändismammor världen över, exempelvis Cate Blanchett.

Under våren 2011 har OiOi lanserat ett antal skötväskor i 100 procent bomull. Perfekt för den trendkänsliga som vill värna om miljön samtidigt som man kombinerar lyx, mode och funktion. Både den Tote Slouch och Hobo finns som ekologiska alternativ.

Tote Slouch
Tote Slouch är en av OiOi´s klassiker. Denna skötväska finns i flera färger och mönster. Det finns också två ekologiska varianter av denna väska. Inspirationen kommer från den internationella catwalken och väskan är enormt älskad av mammor världen över. Väskan ser ut som en helt vanlig axelbandsväska, men inuti finns det praktiska fack och fickor för babyartiklar, en folieisolerad flaskvärmare och en skötmatta som matchar väskans design.

Stort sortiment av skötväskor – klicka här för att se alla väskor >>

Hobo Slouch
Hobo Slouch är också en av OiOi´s storsäljare. Den är både tuff och mjuk på samma gång och passar alla sportiga och aktiva föräldrar. Den är lite arméinspirerad, med snygga remmar och spännen. Väskan är rymlig och har gott om praktiska fickor och fack, såväl på insidan som på utsidan av väskan. Det finns också speciella stroller straps som gör att man kan hänga väskan enkelt på vagnen. I väskan finns en matchande skötdyna, en pvc-väska för våtservetter, ett fäste för nycklar eller för nappen samt en folieisolerad ficka för nappflaskan.

Hobo Grey Dot
OiOi har ingen skötväska som ser ut som en typisk skötväska, men den som kommer närmast i utseende är nog Grey Dot. Det är också storsäljaren av dem alla. Den har redan blivit en klassiker bland skötväskor och den älskas av alla, oavsett vilken stil och personlighet man har. Väskan är stilren, spännande och funktionell. Storleken är perfekt, den är tillräckligt stor för att rymma alla de nödvändiga babyprodukterna, men ändå så pass smidig att man enkelt kan slänga den över axeln under en dag i stan. Precis som på de andra väskorna så finns band för att fästa väskan på barnvagnen, praktiska inner- och ytterfickor, matchande skötdyna, folieisolerade fickor för flaskor, PVC-väska för exempelvis våtservetter samt fäste för napp eller nycklar.