Bugaboo skötväska

Bugaboo är välkända för sina barnvagnar. Men de säljer även många andra babyprylar, exempelvis skötväskor. Bugaboo är ett holländskt företag som startade 1999 i ett samarbete mellan designern Max Barenbrug och fysikern Eduard Zanen. Än idag finns huvudkontoret i Amsterdam, men vagnarna, väskorna och allt det andra som Bugaboo tillverkar säljs över hela världen. Bugaboos ledord är framförallt funktionalitet och rörlighet. När det gäller barnvagnarna så menar Bugaboo att det inte ska spela någon roll vart man bor, ifall man måste köra genom sand, snö eller asfalt, barnvagnen ska vara lika enkel att ta sig fram med ändå. På samma sätt har man tänkt när man har skapat alla produkter – funktionalitet först och därefter skapar man en form och ett utseende som passar såväl barn som föräldrar. Bugaboos produkter är innovativa och spännande.

Bugaboo skötväskor
Bugaboo har på senare tid även börjat tillverka skötväskor. Först och främst var det för att kunna erbjuda de kunder som köpte barnvagn hos Bugaboo att också kunna köpa en matchande skötväska. Men idag är skötväskorna så populära att mammor och pappor köper Bugaboo skötväska även om de har en helt annan typ av barnvagn. Bugaboos skötväskor är sportiga och tidlösa. De passar alla. Dessutom finns ett stort urval av färger, som gör att alla kan hitta sin favoritfärg på skötväskan. Eller varför inte välja den som passar barnvagnen bäst.

Stort sortiment av skötväskor – klicka här för att se alla väskor >>

BB01
BB01 är den första skötväskan från Bugaboo. Den är populär än idag. Den har en rund design och rymmer 15 liter, tillräckligt stor för att man ska få plats med alla babyprodukter alltså. Den finns i svart eller vitt läder, samt i svart och brun kanvas. Fodret är i ljust grön, orange eller röd. Väskans botten är tillverkad i gummi, väskan har en bred axelrem och ett stort spänne. Allt detta ger det klassiska Bugaboo utseendet som så många faller för. Funktionen är det heller inget fel på. Väskan är rymlig och erbjuder gott om förvaringsutrymmen samt flertalet fack. Det medföljer också en skötbädd och en flask- eller matbehållare som är välisolerad.

Det som är unikt med Bugaboos skötväskor är också att man kan använda den efter bebistiden. Man kan lika gärna använda väskan för att förvara laptopen (ja, en bärbar dator får plats i väskan!), träningskläderna eller skolböckerna. På så sätt får man flera användningsområden för samma produkt och väskan kan användas länge. Designen passar också lika bra för mamma som för pappa. Väskan är läcker och stilren med snygga detaljer, praktiska fack och mycket förvaring. Genomtänkt helt enkelt!